Servere

Server – disse services er værd at se efter

Leder du efter en rigtig professionel server, der kan lidt mere under overfladen, er der nogle parametre og services, der kan komme dig tilgode. Skal du have server hosting i forbindelse med dit website eller et økonomiprogram hos en udbyder, kan visse ting forbedre ydeevnen, hvorfor det er godt at have kendskab til disse, når du shopper efter en server pro eller lignende til professionel brug.

Sikkerhed

Noget af det vigtigste i forbindelse med servere er sikkerheden. Garanterer udbyderen stor sikkerhed i driften, er det bestemt værd at se videre på, hvad de ellers smider med i pakken. En server udbyder har et datacenter, hvor de implementerer en lang række sikkerhedsprocedurer og bagvedliggende funktioner, som bidrager til at opretholde den høje sikkerhed, som er essentiel for driften og oppetiden. Skulle der imod forventning opstå udfordringer, er de gearet til at varetage dem og rette op på eventuelle fejl og nedbrud.

Overvågning af servere

En dygtig server udbyder, som har styr på sagerne, tager din forretning seriøst og har altid overvågning af servere. Har de ikke det, er det ud af vagten igen. Overvågning foretages på både server- og systemniveau, hvor du selv kan få strikket en løsning sammen, som lever op til dine forventninger i forhold til sikkerhed samt selvfølgelig er inden for din budgetramme. Typisk kan du få overvågning til en relativt lav pris.

Backup

Backup er endnu et forsøg på at øge sikkerheden så tilstrækkeligt, at du finder ro i sindet og er velvidende om, at din eller dine servere er i god sikkerhed – og ikke mindst at det, du har liggende på serveren er i god behold. Med backup har du sikret dine data med tyveri, brand, vandskade og andre uforudsigelige ting, da der bliver taget daglig backup af alle dine data.

Load Balancer

Kører du en forretning, hvor der ofte kan komme tryk på din server, er Load Balancer et godt tiltag, der fordeler presset ud på flere instanser/enheder, således at du stadig opretholder den gode og stabile forbindelse til din server.

Varnish

Noget af det vigtigste i forhold til brugeroplevelsen på din hjemmeside, er et hurtigt page load. Er din side ikke hurtig nok, vurderer Google ikke, at den er god nok til at rangere højt i deres søgemaskine. Kort fortalt. Det er et af de parametre, der kan være udslagsgivende rent SEO mæssigt. Med Varnish bliver din side hurtigere, da den minimerer presset på din webserver, således at den er i stand til at håndtere mange brugere på én gang.

Clustering

Clustering er et hamrende effektivt værktøj, der bruges primært til at få en bedre driftsstabilitet med henblik på en hurtig side. En hurtig side er som sagt enormt vigtigt i forhold til slutbrugeren, som har en meget kort beslutningsproces, om han eller hun gider at blive på din side.

Ovenstående er blot nogle af de ting, du kan se efter, hvis du vil have en professionel server, der er givtig for din forretning. Det er i hvert fald nogle gode virkemidler, som kan sikre dig stor stabilitet og en rigtig god oppetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *